Antena 3 Externe Tăriceanu, întrevedere cu vicepreședintele SUA

Tăriceanu, întrevedere cu vicepreședintele SUA

10 Apr 2019   •   11:02
Tăriceanu, întrevedere cu vicepreședintele SUA
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, aflat într-o vizită la Washington, a avut o întrevedere cu vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence, preşedinte ex-officio al Senatului SUA, cu gen. lt. (r) Keith Kellogg, consilierul acestuia pentru securitate naţională și senatorul Ted Cruz.

”A fost o plăcere să mă întâlnesc, în cadrul vizitei în Statele Unite, cu Mike Pence, vicepreședinte #SUA și președinte ex-officio al Senatului SUA, dar și cu gen.lt.(r) Keith Kellogg, consilierul său pentru securitate națională. În discuțiile pe care le-am avut, am subliniat importanța aprofundării cooperării în cadrul parteneriatului strategic România-SUA și i-am făcut vicepreședintelui SUA invitația de a efectua o vizită în România.

Totodată, mă bucur că am avut prilejul să discut cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2016. Am vorbit, în primul rând, despre consolidarea relației între forurile legislative român și american, lansându-i invitația ca senatori americani să vină în vizită în #România pentru a cunoaște țara noastră așa cum este ea, nu cum o prezintă unii "binevoitori"” scrie Călin Popescu-Tăriceanu pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close