Antena 3 CNN Externe Tatăl lui Meghan Markle a suferit un accident vascular cerebral chiar înainte de Jubileul de platină al Reginei

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un accident vascular cerebral chiar înainte de Jubileul de platină al Reginei

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, a suferit un accident vascular cerebral major și primește tratament de urgență într-un spital american. S-a întâmplat chiar cu câteva zile înainte să călătorească la Londra, pentru a-și cunoaște nepoții și a participa la Jubileul de platină al Reginei.

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un accident vascular cerebral chiar înainte de Jubileul de platină al Reginei
Sursa foto: Twitter / Mirror TV
de Cerasela Stafie    |    25 Mai 2022   •   11:28

În prezent, tatăl lui Meghan Markle primește tratament medical de urgență într-un spital american. Vestea a venit inițial prin publicația Daily Mail. Karl Larsen, care deține un canal YouTube alături de Thomas Markle, a confirmat-o agenției de presă PA.

Luna trecută, bărbatul în vârstă de 77 de ani, a spus că plănuiește să zboare în Marea Britanie în iunie pentru Jubileul de platină al Reginei, în speranța de a-și vedea fiica înstrăinată și nepoții pe care nu i-a întâlnit niciodată, Archie și Lilibet.

El a declarat pentru GB News că are dreptul să-și cunoască nepoții, adăugând și că ”abia aştept. Îmi voi arăta respectul pentru regină şi o să mă asigur că regina înţelege că întreaga mea familie o respectă pe regină şi familia regală. Îi admirăm şi vrem ca ei să ştie că asta simţim noi faţă de ei şi faţă de Anglia".

Markle i-a criticat, de asemenea, pe Harry și Meghan pentru că nu i-au luat pe Archie și Lilibet cu ei atunci când au vizitat-o pe regina luna aceasta, înainte de apariția lor la Jocurile Invictus din Olanda: ”a nu aduce copiii a fost ca o altă palmă peste fața reginei”, a spus el, scrie Sky News.

”A fost foarte nepoliticos și un lucru greșit de făcut. Nu are deloc sens... Nu știu dacă este vina lui Meghan sau dacă este a lui Harry, dar Regina ar trebui să aibă tot dreptul să-și vadă strănepoții și eu ar trebui să am dreptul să-mi văd nepoții”, a precizat el.

 

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close