Antena 3 Externe Tatal i-a scris fiicei o scrisoare înainte să moară pentru a fi citită la nunta ei. A deschis-o și a citit-o de față cu toată lumea - Ce s-a întâmplat instant (VIDEO)

Tatal i-a scris fiicei o scrisoare înainte să moară pentru a fi citită la nunta ei. A deschis-o și a citit-o de față cu toată lumea - Ce s-a întâmplat instant (VIDEO)

28 Noi 2017   •   17:03
Tatal i-a scris fiicei o scrisoare înainte să moară pentru a fi citită la nunta ei. A deschis-o și a citit-o de față cu toată lumea - Ce s-a întâmplat instant (VIDEO)

O mireasă a avut parte de un moment deosebit de emoționant la propria ei nuntă. Cu toate că și-a pierdut tatăl, tânăra i-a putut asculta sfaturile în continuare, căci acesta i-a lăsat o scrisoare înainte să moară și a rugat-o să o deschidă în ziua nunții. 

"Tu ești inima și sufletul meu și așa vei fi mereu. Îmi amintesc când abia începeai să mergi. Ziua nunții tale este exact ca un nou început la o viață alături de o altă persoană pe care o iubești. Nu vei face niciodată nimic singură. Vei avea un partener care îți va fi alături la bine și la greu, lucru pe care mi-aș fi dorit să-l fac și eu pentru tine.. dacă nu aș fi murit.. Ai fost raza mea de soare în cele mai negre zile și vreau să ai cea mai frumoasă viață pe care Dumnezeu și-o poate dărui. Îți cer ție și soțului tău să vă tratați unul pe altul cu dragoste și respect, sper să aveți copii pe care să-i iubiți, așa cum a fost și în cazul nostru. Te iubesc, Emily. Știu că îl voi îndrăgi și pe soțul tău. Voi fi mereu alături de tine, la fiecare pas", au fost cuvintele tatălui tinerei. 

Tatăl lui Emily a murit răpus de cancer când ea avea doar opt ani. Acesta știa că va lipsi de la nunta fiicei sale, așa că i-a scris o scrisoare foarte specială, care trebuia să fie citită abia în ziua cea mare. Și așa s-a și întâmplat. 

 

×
Subiecte în articol: mireasa nunta sfaturi

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close