Antena 3 Externe Tatăl lui Meghan Markle, noi declarații șocante! „Poate era mai bine dacă eram mort! Prințesa Diana nu ar fi acceptat așa ceva, niciodată!”

Tatăl lui Meghan Markle, noi declarații șocante! „Poate era mai bine dacă eram mort! Prințesa Diana nu ar fi acceptat așa ceva, niciodată!”

29 Iul 2018   •   10:07
Tatăl lui Meghan Markle, noi declarații șocante! „Poate era mai bine dacă eram mort! Prințesa Diana nu ar fi acceptat așa ceva, niciodată!”

De mai bine de două luni, Meghan Markle refuză să ia legătură cu tatăl ei, deși acesta este disperat și apelează la orice formă de „publicitate” pentru a-i atrage atenția.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani a făcut tot posibilul să atingă corzile sensibile în Casă Regală și să o facă pe Meghan să reintre în contact cu el.

„Sunt foarte rănit pentru că ea a tăiat toate legăturile cu mine. Aveam un număr de telefon la care îmi răspundea ea sau cineva din casă regală, dar după ce am dat primul interviu, acum nu-mi mai răspunde nimeni la acel număr de telefon. Este ziua ei pe 4 August și vreau să vorbesc cu ea, dar nu am cum. Dacă îi voi trimite o scrisoare, probabil va fi una dintre sutele pe care le va primi și nici nu o va vedea vreodată.” a declarat bărbatul.

Bătrânul Thomas Markle a făcut o serie de declarații pline de tristețe după ce și-a dat seama că șansele că el să mai fie vreodată apropiat de fiica lui sunt foarte mici: „Poate era mai bine dacă eram mort. Atunci toată lumea ar fi compătimit-o. Bărbațîi din familia mea rareori au trăit peste 80 de ani, așa că eu la cei 74 de ani ai mei aș putea să mor și mâine. Nu mi-ar părea așa rău, am o filosofie budistă despre moarte. Probabil ar fi mai ușor pentru Meghan dacă aș muri. Dar sper totuși să ne împăcăm, nu mi-aș dori să mor fără să mai vorbesc cu ea”, potrivit Daily Mail

×
Subiecte în articol: Meghan Markle tata mort declaraţii

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close