Antena 3 CNN Externe Taylor Swift, desemnată Personalitatea anului 2023 de revista Time

Taylor Swift, desemnată Personalitatea anului 2023 de revista Time

Vedeta pop Taylor Swift, în vârstă de 33 de ani, a fost desemnată Personalitatea anului 2023, miercuri, de către revista Time.

Taylor Swift, desemnată Personalitatea anului 2023 de revista Time
Sursa foto: Profimedia
de Andreea Ştefan    |    06 Dec 2023   •   16:36

”Mare parte din ceea ce a realizat Taylor Swift în 2023 este incomensurabil (...) Ea s-a angajat să dea valoare viselor, sentimentelor și experiențelor oamenilor, în special ale femeilor, care se simțeau neglijate și subevaluate în mod obișnuit”, a declarat redactorul-șef al revistei, Sam Jacobs.

Time subliniază că interpreta pieselor ”Shake It Off” și ”Cruel Summer”, este ”prima persoană din lumea artelor care este desemnată Persoana Anului pentru succesul său ca artist”.

Redactorul-șef al Time subliniază că această distincție revine adesea șefilor de stat sau titanilor din industrie, dar ”Taylor Swift a găsit o modalitate de a transcende granițele și de a fi o sursă de lumină”.

”Pentru că și-a construit o lume proprie care face loc pentru atât de mulți alții, pentru că a făcut din povestea ei o legendă globală, pentru că a adus bucurie într-o societate care avea nevoie disperată de ea, Taylor Swift este Persoana Anului 2023 pentru Time”, scrie Sam Jacobs, potrivit Mediafax.

În 2022, titlul de Personalitatea anului a fost acordat președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

×
Subiecte în articol: Taylor Swift
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close