Antena 3 Externe Teama de coronavirusul mortal pune stăpânire pe chinezi! Gestul șocant al unui bolnav furios că este trimis acasă de medicii de la spital!

Teama de coronavirusul mortal pune stăpânire pe chinezi! Gestul șocant al unui bolnav furios că este trimis acasă de medicii de la spital!

30 Ian 2020   •   14:31
Teama de coronavirusul mortal pune stăpânire pe chinezi! Gestul șocant al unui bolnav furios că este trimis acasă de medicii de la spital!
Sursa foto: Foto: captura video

E panică și disperare în China, punctul zero al epidemiei cu coronavirus, unde din cauza supraaglomerării din spitale, unii pacienți sunt trimiși acasă.

Imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-o unitate sanitară din Xiaogan surprind gestul furios al unui pacient bolnav care își lasă masca jos și tușește intenționat spre medicii care ar fi trebuit să-l ajute.

Potrivit New York Post, bărbatul ar fi avut febră timp de patru zile consecutiv, așa că a venit la spitalul din Xiaogan, China, pentru a primi tratament.

Aici, medicii l-ar fi trimis acasă spunându-i că nu au ce medicamente să-i administreze.

Furios, bărbatul, originar din Wuhan, care a fost ulterior diagnosticat cu o simplă viroză, a tușit intenționat spre medicii care îl trimiseseră acasă.

 

×
Subiecte în articol: scpital china China Wuhan

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close