Antena 3 CNN Externe "Teatru" pregătit pentru o vizită a ministrului francez al Educaţiei, deconspirat de presă (VIDEO)

"Teatru" pregătit pentru o vizită a ministrului francez al Educaţiei, deconspirat de presă (VIDEO)

"Teatru" pregătit pentru o vizită a ministrului francez al Educaţiei, deconspirat de presă (VIDEO)
20 Aug 2009   •   15:35


Mai mulţi francezi au fost figuranţi în timpul vizitei ministrului Educaţiei într-un supermarket. Oamenii au fost chemaţi să îngroaşe rândurile clienţilor şi să răspundă la întrebările oficialului. Piesa de teatru a fost deconspirată în urma unei anchete a presei din Hexagon.

Oamenii au jucat rolul unor clienţi într-un supermarket, în timpul unei vizite a ministrului francez al Educatie, Luc Chatel. Evenimentul s-a petrecut acum câteva zile, într-un magazin din Paris, unde ministrul a venit pentru a promova un program guvernamental privind produsele şcolare.

Imediat după eveniment, presa din Hexagon a început să pună întrebări cu privire la clienţii din magazin şi să ancheteze modul în care a fost organizată vizita oficialului. Cele mai suspecte păreau femeile care s-au postat chiar în spatele oficialului. Culmea, ele aveau în coşul de cumpărături chiar produsele la care ministrul făcea referire.

Mai mult, în timpul filmarilor, ministrul a întrebat-o pe una dintre aşa-zisele cliente aflate în magazin ce părere are despre programul rechizitelor şcolare. Ulterior, directoarea de comunicare a supermarketului a recunoscut că şi ea făcea parte din grupul de salariate mobilizate pentru vizita lui Chatel.

În cele din urmă, conducerea supermarketului a recunoscut că a invitat câţiva salariaţi să îngroaşe numărul clienţilor şi şi-a cerut scuze pentru întregul incident.




Antena 3


×
Subiecte în articol: ministrul educatiei teatru Supermarket
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close