Antena 3 CNN Externe O tânără a rămas fără telefon la târgul de Crăciun din Birmingham şi l-a găsit în România, o săptămână mai târziu

O tânără a rămas fără telefon la târgul de Crăciun din Birmingham şi l-a găsit în România, o săptămână mai târziu

O tânără din Marea Britanie căreia i-a fost furat telefonul într-un târg de Crăciun din Birmingham l-a găsit după o săptămână, tocmai în România.

O tânără a rămas fără telefon la târgul de Crăciun din Birmingham şi l-a găsit în România, o săptămână mai târziu
Sursa foto: Pixabay.com/julius_silver
de Silvia Preda    |    01 Ian 2022   •   20:21

Tânăra a început să-şi urmărească dispozitivul după ce acesta i-a fost furat în Târgul german de Crăciun din Birmingham, pe 12 decembrie. Aplicaţia Track My iPhone a informat-o că telefonul ei este în România. 

Tânăra a povestit pentru coventrytelegraph.net că, înainte de furt, două românce care vindeau trandafiri în târg l-au abordat pe prietenul ei.

"Una dintre ele a dispărut la un moment dat în spatele meu, cealaltă a venit foarte aproape insistând să cumpărăm un trandafir.

La câteva minute după ce au plecat, am descoperit că telefonul mi-a dispărut din buzunar", a spus fata.

După o săptămână, când aplicaţia de urmărire i-a arătat că telefonul ei este în România, şi-a dat seama că furtul a fost comis de cele două florărese.

"Oamenii care comit astfel de fapte, nu îşi dau seama cât de mult stres le provoacă altora. Le-aş spune celor care participă la târguri şi pieţe, să fie mai atenţi, să nu-şi lase telefoane, portofele sau alte bunuri în buzunar", a explicat ea.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close