Antena 3 CNN Externe Telefonul care arată DISPERAREA. Obama, din Air Force One: "Trimiteţi-mi mai mulţi bani"

Telefonul care arată DISPERAREA. Obama, din Air Force One: "Trimiteţi-mi mai mulţi bani"

Telefonul care arată DISPERAREA. Obama, din Air Force One: "Trimiteţi-mi mai mulţi bani"
de O.P.    |    01 Iul 2012   •   15:47

O tele-conferinţă ţinută din cabina avionului Air Force One arată disperarea preşedintelui american Barack Obama. Liderul de la Casa Albă simte cum pierde teren în faţa contracandidatului său pentru alegerile prezidenţiale şi încearcă să-şi mobilizeze toate forţele.

Jurnalistul american Lloyd Grove a obţinut caseta convorbirilor din avion care îl prezintă pe Obama destul de îngrijorat în faţa alegerilor. Acesta a vorbit la telefon cu mai mulţi donatori, şi le-a cerut să se autodepăşească, să întreacă nivelul pe care l-au avut în 2008.

"Am nevoie de voi să faceţi acelaşi lucru pe care l-aţi făcut în acum patru ani", a zis Obama, în timp ce se întorcea la Washington din vizita pe care o făcuse în Colorado Springs.

"Vă cer să ajungeţi la nivelul din 2008 sau chiar să depăşiţi ce aţi făcut atunci. Dacă nu vom reuşi acest lucru, contracandidatul meu va schimba pentru totdeauna scena lumii politice. Am reuşit să facem în trei ani cât au reuşit alţi preşedinţi în 8 ani, de aceea trebuie să continuam ce am început", a conchis preşedintele american.






×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close