Antena 3 CNN Externe Televiziune loială lui Gaddafi: Khamis, fiul cel mic al liderului libian, este mort

Televiziune loială lui Gaddafi: Khamis, fiul cel mic al liderului libian, este mort

Televiziune loială lui Gaddafi: Khamis, fiul cel mic al liderului libian, este mort
17 Oct 2011   •   11:58

O televiziune care îl susţine pe Muammar Gaddafi a confirmat moartea lui Khamis, fiul cel mic al fostului lider libian, anunţată la sfârşitul lui august de Consiliul Naţional de Tranziţie, informează AFP.
   
Postul de televiziune Arrai, care emite de la Damasc, a afirmat duminică seara că fiul cel mic al lui Gaddafi , Khamis, a fost ucis la 29 august la sud-est de Tripoli, "în timp ce lupta împotriva inamicilor patriei".
   
Vărul său Mohamed, fiul şefului serviciilor de informaţii ale colonelului Gaddafi , Abdallah Senoussi, a fost ucis împreună cu el, a adăugat postul de televiziune.
   
Aceasta este prima dată când o televiziune favorabilă lui Gaddafi confirmă moartea lui Khamis, anunţată de mai multe ori de la începutul conflictului şi dezminţită de fiecare dată de regimul înlăturat de la putere.
   
Ultimul anunţ în acest sens datează din 29 august şi a fost făcut de noile autorităţi libiene, potrivit cărora Khamis a fost ucis şi îngropat în regiunea Tarhouna.
   
Dar o televiziune a regimului libian a dezminţit această informaţie pe site-ul său, în ziua următoare.
   
Fiul cel mic al lui Gaddafi, în vârstă de 28 de ani, Khamis, comanda una dintre brigăzile cele mai eficiente ale forţelor fostului lider libian.


×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close