Antena 3 CNN Externe Teoria conspiraţiei, devenită realitate! Află totul despre reţeaua care conduce lumea din umbră

Teoria conspiraţiei, devenită realitate! Află totul despre reţeaua care conduce lumea din umbră

Teoria conspiraţiei, devenită realitate! Află totul despre reţeaua care conduce lumea din umbră
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    21 Oct 2011   •   09:31

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Zurich, Elveţia, a demonstrat prin calcule şi cifre exacte, că un grup mic de companii şi corporaţii - în special băncile - au o influenţă uluitoare asupra economiei mondiale.

Elveţienii au luat în calcul toate cele 43.060 de multinaţionale din întreaga lume, după care au realizat o hartă cu relaţiile dintre ele, iar rezultatul este surprinzător.

Se poate vedea pe această hartă că 147 din ele formează o "super-entitate" care învârt şi au la dispoziţia lor 40% din banii tuturor multinaţionalelor din lume.

"Fiecare din aceste companii deţine o parte sau chiar o altă companie, care se află pe această hartă", precizează elveţienii, citaţi de Daily Mail. Bănci cu renume mondial ca Barclays sau Goldman Sachs se află printre ele, însă există pericolul ca dacă unul din cei 147 de granzi să se prăbuşească, întreg sistemul să cadă la pământ. Atunci economia mondială se va evapora.Cu roşu sunt companiile cu foarte multe conexiuni (cele 147), iar cu galben cele cu multe conexiuni. 


×
Parteneri
Schimbare majoră a legii pentru şoferii cu permise de categoria B
x close