Antena 3 CNN Externe Teorie halucinantă din Rusia după asasinarea ambasadorului rus la Ankara. Un stat membru NATO, acuzat că a pus la cale atentatul

Teorie halucinantă din Rusia după asasinarea ambasadorului rus la Ankara. Un stat membru NATO, acuzat că a pus la cale atentatul

Teorie halucinantă din Rusia după asasinarea ambasadorului rus la Ankara. Un stat membru NATO, acuzat că a pus la cale atentatul
Sursa foto: foto: Agerpres
19 Dec 2016   •   22:26

Senatorul rus Frantz Klintsevich a lansat o teorie halucinantă cu privire la asasinarea ambasadorului rus în Ankara. Potrivit oficialului de rang înalt, un aliat de top al preşedintelui Vladimir Putin, este foarte probabil ca serviciile secrete ale unui stat membru NATO să fi comandat această crimă, scrie Daily Mail, citat de romanialibera.ro.

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare şi Securitate, Frantz Klintsevich, a mai adăugat că acţiunea a fost planificată din timp.

"A fost o acțiune (n.r. uciderea ambasadorului Andrei Karlov) planificată. Toată lumea știa că el a fost de gând să participe la această expoziție de fotografie. Crima poate fi revendicată de ISIS sau de armata kurdă, însă, la fel de bine ar putea fi acţiunea reprezentanţilor serviciilor secrete ale unor state NATO. Situaţia cu care ne confruntăm este o provocare pentru Rusia",, a declarat politicianul rus.

"Nu va exista o nouă spirală a răcirii relaţiilor ruso-turce în urma tragediei de la Ankara", a declarat, la rândul său, Aleksei Puşkov, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Internaţionale din Duma de Stat.

Senatorul Frantz Klintsevich este membru al consiliului de conducere al partidului Rusia Unită, vehicul al puterii lui Vladimir Putin.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close