Antena 3 CNN Externe Scene de teroare în Marbella: patru oameni, împușcați într-un club celebru din stațiunea spaniolă. Ce s-a întâmplat cu atacatorul

Scene de teroare în Marbella: patru oameni, împușcați într-un club celebru din stațiunea spaniolă. Ce s-a întâmplat cu atacatorul

Patru oameni au fost împușcați, luni dimineața, într-un club din orașul spaniol Marbella după ce un bărbat a deschis focul asupra oamenilor aflați pe ringul de dans.

Scene de teroare în Marbella: patru oameni, împușcați într-un club celebru din stațiunea spaniolă. Ce s-a întâmplat cu atacatorul
Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2022   •   13:25

Incidentul a avut loc la Opium Beach Club, un local popular printre britanici care aleg această destinație turistică din sudul Spaniei.

Imagini distribuite pe internet arată cum a izbucnit o altercație între clienții din secțiunea VIP a clubului, după care un individ a scos un pistol și a început să tragă, stârnind panică printre petrecăreții care s-au bulucit să părăsească localul, provocând haos.

Trăgătorul a fost, el însuși, înjunghiat în cap și la nivelul corpului, fiind internat în spital în stare gravă.

Poliția a stabilit că este vorba de un cetățean olandez.

Între cei răniți de gloanțele trase de acesta se numără un cetățean irlandez.

"Unul dintre cei patru oameni care au fost împușcați este un cetățean irlandez, care a fost lovit în piept. Este persoana rănită cel mai grav. Celelalte victime au fost împușcate în spate, în picior și în umăr. Trăgătorul, un cetățean olandez, a suferit răni prin înjunghiere, fiind arestat", au precizat autoritățile. 

În afara irlandezului rănit în piept și a trăgătorului olandez - ambii grav răniți - nu este clară, momentan, starea celorlalte victime.

Poliția a fost sesizată în legătură cu violențele din club în jurul orei locale 1:10 dimineața.

Ce se știe până acum despre incident

Primele informații arată că incidentul a izbucnit între două grupuri de petrecăreți din zona VIP, după ce un bărbat a fost dat afară de personalul clubului.

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, bărbatul dat afară a revenit înarmat cu un cuțit, pentru a-i cere socoteală altui individ, cu care avusese anterior o altercație.

Acesta din urmă a fost înjunghiat, a scos un pistol și a început să tragă, dar a ratat ținta.

Imaginile menționate de publicația britanică mai arată cum un bărbat - altul decât cei menționați până acum - a apucat o sticlă uriașă de vodcă pe care a început să o agite deasupra capului, în timp un alt individ și-a scos cămașa, pregătindu-se pentru bătaie - înainte să răsune împușcăturile.

Publicația britanică mai notează că poliția ia în calcul versiunea conform căreia trăgătorul și-a descărcat arma după ce a fost înjunghiat, ratându-și ținta și lovind alte patru persoane.

Un localnic martor, care spune că n-a putut să doarmă din cauza muzicii din club, a declarat că a văzut o mulțime de oameni fugind din local după ce a auzit focuri de armă și că autoritățile au mobilizat la fața locului 18 echipaje de poliție și cel puțin trei sau patru ambulanțe.

×
Subiecte în articol: marbella oameni împuscaţi
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close