Antena 3 CNN Externe UPDATE. Confuzie în cazul celor 175 de muncitori masacrați de Statul Islamic. Încă nu este clară situația muncitorilor

UPDATE. Confuzie în cazul celor 175 de muncitori masacrați de Statul Islamic. Încă nu este clară situația muncitorilor

UPDATE. Confuzie în cazul celor 175 de muncitori masacrați de Statul Islamic. Încă nu este clară situația muncitorilor
08 Apr 2016   •   13:16

UPDATE: Articolele referitoare la masacrarea celor 175 de muncitori din SIria au fost retrase de Sky News și de Mirror, după ce informația a dispărut de pe fluxul ANSA. Totuși, încă nu există informații referitoare la situația muncitorilor răpiți.

----------------------------

Teroriștii Statului Islamic au executat 175 de muncitori de la o fabrică de ciment din apropiere de Damasc, conform Mirror. Masacrul vine la doar 24 de ore de când teroriștii au răpit 300 de muncitori din locul respectiv. Încă nu există informații despre soarta celorlalți 125 de muncitori.

Răpirea a fost confirmată, joi, de manageri ai fabricii localizate în apropiere de oraşul al-Dumeir la nord-est de Damasc, a mai relatat presa siriană, care a citat un oficial nenumit din cadrul Ministerului Industriei din Siria.

"Compania a informat ministerul că până acum nu a putut intra în contact cu niciuna dintre persoanele răpite", a mai spus oficialul citat.

Televiziunea siriană nu a precizat când au avut loc răpirile.

Ulterior, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a transmis o cifră de circa 170 de muncitori care ar fi fost răpiţi de la fabrica de ciment menţionată şi care ar fi fost duşi în zone ascunse controlate de jihadişti în suburbiile Damascului.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close