Antena 3 CNN Externe Terorizați de traficanții de droguri, acești oameni au decis să se apere singuri. Și au răpit-o pe mama celui mai temut mafiot din zonă

Terorizați de traficanții de droguri, acești oameni au decis să se apere singuri. Și au răpit-o pe mama celui mai temut mafiot din zonă

Terorizați de traficanții de droguri, acești oameni au decis să se apere singuri. Și au răpit-o pe mama celui mai temut mafiot din zonă
Sursa foto: Foto: Wikipedia
14 Dec 2016   •   11:32

Războiul dintre cartelurile mexicane a cunoscut un epidod ciudat în statul Guerrero, după ce localnicii au decis să riposteze.

Controlat de ani de zile de un grup condus de ”El Tequilero”, orașul a fost scena multor confruntări violente între bandele rivale.

Mai multe persoane suspectate de a fi fraternizat cu dușmanul au fost răpite de oamenii lui ”El Tequilero”, iar asta a fost picătura care a umplut paharul.

Astfel, s-a format o miliție locală, bine înarmată, care a luat o decizie radicală. Oamenii au răpit-o pe mama lui ”El Tequilero” și au propus un schimb de ostatici.

Pentru că situația risca să scape de sub control, în oraș au ajuns echipe de negociatori ale poliției, alături de un număr impresionant de polițiști. Rezultatul negocierilor este deocamdată neclar.

×
Subiecte în articol: Mexic droguri rapire
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close