Antena 3 CNN Externe Testamentul unei fetițe de 10 ani. Care a fost ultima sa dorință

Testamentul unei fetițe de 10 ani. Care a fost ultima sa dorință

Testamentul unei fetițe de 10 ani. Care a fost ultima sa dorință
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Dec 2018   •   09:57

Fetița italiancă, Giulia Zedda a murit la 10 ani în luna mai. Ea a lăsat un testament care arată cât de specială este. 

Fetița s-a luptat cu o tumoare timp de patru ani și jumătate, iar înainte de moarte, i-a spus mamei sale Eleonora Galia visul său: să-și dea jucăriile copiilor care nu și le pot permite.

"În fiecare an, Giulia a împărțit lucrurile ei cu ceilalți copii. Ea a sperat și s-a rugat până în ultima clipă. Așa a fost fondată organizația de caritate pentru pentru colectarea și distribuirea de bunuri celor mai nevoiași, care poartă numele său "Visul Giuliei".

"Am realizat visul fiicei mele" - spune Eleonora - "sunt liniștită, am fost întotdeauna, încă de la început. Serenitatea îmi vine de la credință, care este cel mai important lucru. Chiar și Giulia se ruga foarte mult, era foarte credincioasă: ea a făcut rugăciuni și a împărțit pătuțurile pe care le făcea ca Iisus să poată intra în casele tuturor ".

Voluntarii colectează tot ce pot fi utilizat de femeile însărcinate și copiii cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani: îmbrăcăminte, jucării, cărți, pături, cărucioare și scaune. Și chiar și astăzi, Eleonora este acolo să dea o mână de ajutor.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close