Antena 3 CNN Externe O thailandeză a dat foc unui depozit de petrol pentru că șeful ”a stresat-o în fiecare zi”

O thailandeză a dat foc unui depozit de petrol pentru că șeful ”a stresat-o în fiecare zi”

Un depozit din provincia Nakhon Pathom din Bangkok, Thailanda, în care se aflau mii de galoane de petrol, a luat foc; ulterior s-a descoperit că incendiatorul era o angajată care îi purta ranchiună șefului.

O thailandeză a dat foc unui depozit de petrol pentru că șeful ”a stresat-o în fiecare zi”
Sursa foto: Twitter/FireDept33
de Alexandra Ionescu    |    14 Dec 2021   •   22:16

Potrivit The Independent, suspectul a fost identificat ca fiind Ann Sriya, în vârstă de 38 de ani. Ea lucrase la depozitul Prapakorn Oil timp de nouă ani înainte să-l arunce în aer. Se presupune că frustrată de plângerile constante ale șefului ei și de condițiile de la locul de muncă, Sriya a luat o brichetă, a dat foc unei bucăți de hârtie, și a aruncat-o într-un recipient de combustibil.

Exploziile rezultate au provocat pagube de 1,2 milioane de dolari și a fost nevoie de 40 de mașini de pompieri pentru a putea fi ținute sub control. Peste 10 case au fost avariate, iar un sătean a fost internat cu arsuri.

Din fericire pentru anchetatori, întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Scena dezastruoasă a fost documentată de privitori care țineau în mână telefoanele mobile. Încărcate pe diverse platforme de socializare, înregistrările au arătat flăcări, bile de foc și sosirea unui convoi de intervenții de urgență. Pompierii au petrecut patru ore pentru a stinge focul înainte de a se ocupa de casele avariate. 

Sriya a susținut că șeful ei, Pipat Ungprapakorn, o mustrase în mod regulat pentru că nu și-ar fi făcut bine treaba. Bătrânul de 65 de ani nu a comentat încă această problemă. Autoritățile au remarcat, de asemenea, că acesta nu a fost singurul incident care s-a întâmplat în mod misterios în depozitul de petrol în ultimele luni.

„Este a doua oară când izbucnește un incendiu din această fabrică.”

În ceea ce o privește pe Sriya, aceasta rămâne în custodia poliției, în timp ce autoritățile își continuă ancheta, iar unitatea de mediu continuă să monitorizeze calitatea apei în canalul din apropiere.

×
Subiecte în articol: Thailanda bangkok incendiu depozit depozit sef
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close