Antena 3 CNN Externe The Telegraph: "Cu siguranţă ne vom întoarce" - Adevărul despre romii cerşetori goniţi din Londra

The Telegraph: "Cu siguranţă ne vom întoarce" - Adevărul despre romii cerşetori goniţi din Londra

The Telegraph: "Cu siguranţă ne vom întoarce" - Adevărul despre romii cerşetori goniţi din Londra
Sursa foto: Foto: telegraph.co.uk
29 Iul 2013   •   08:44

Zeci de romi din România, care au fost trimişi acasă de către autorităţile din Londra, au promis ca se vor întoarce în Marea Britanie, acolo unde câştigă mai bine din cersit, scrie The Telegraph.

În ultima lună, Viorica Sandu şi fiica sa, Sonia, au trait în zona Park Lane, din capitala Marii Britanii. Este o stradă a englezilor bogaţi, însă nu este şi cazul celor două românce, care s-au stabilit acolo pentru a cerşi, scriu jurnaliştii de la The Telegraph.

Pe 21 iulie, autorităţile locale le-au cumparat bilete de avion şi le-au trimis înapoi în România, împreună cu alţi 60 de romi din capitala britanică.

Romii au acceptat să părăsească Marea Britanie iar autorităţile locale s-au grăbit să se laude cu acest succes. "Realitatea este însă alta", scriu jurnaliştii britanici.

"Cu siguranţă ne vom întoarce. Nu este nici o îndoială. De acolo pot trimite bani pentru copiii mei din ţară, să trăiască. Aici nu avem nimic. Nu avem locuri de muncă, nu avem maşini, nu avem nimic", a afirmat Sonia Sandu, mama a opt copii.

Cele două femei nu sunt singurele care se vor întoarce în Londra, după ce autorităţile le-au plătit pentru a reveni în România.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close