Antena 3 CNN Externe TIGRUL lui Putin face prăpăd în China! Fermierii au intrat în alertă după ce "Ustin" le-a mâncat 18 capre

TIGRUL lui Putin face prăpăd în China! Fermierii au intrat în alertă după ce "Ustin" le-a mâncat 18 capre

TIGRUL lui Putin face prăpăd în China! Fermierii au intrat în alertă după ce "Ustin" le-a mâncat 18 capre
26 Noi 2014   •   16:51

Tigrul siberian, eliberat în sălbăticie de către preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, face prăpăd şi îi terorizează pe fermierii din nord-estul Chinei.

Pe numele lui Ustin, tigrul a muşcat şi ucis 15 capre şi alte trei dispărute sunt puse tot în cârca acestui prădător, care se pare că a atacat luni şi duminică o fermă din localitatea Heilongjiang, provincia Fuyuan, transmite agenţia Xinhua.

Potrivit sursei citate, fermierul fusese informat despre prezenţa tigrului în zonă înainte ca animalul să dea iama în turma sa de capre.
Cu toate acestea, el va fi despăgubit de către autorităţi pentru pierderea celor 18 capre.

Oamenii de ştiinţă ruşi au salvat cu doi ani în urmă cinci pui de tigri, rămaşi fără părinţi.
Ustin a fost unul dintre cei trei tigri eliberaţi de Putin în luna mai a acestui an, în regiunea Amur, situată în vecinătatea frontierei ruso-chineze.

Doi dintre tigri au intat în China şi au fost imediat "înzestraţi" cu dispozitive de localizare. Fiecare mişcare a acestora este monitorizată în permanenţă de către autorităţile chineze.

Luna trecută, celălalt tigru care a trecut graniţa în China, Kuzya, a atacat o fermă din regiunea Heilongjiang şi a mâncat cinci pui.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close