Antena 3 CNN Externe Un tănăr spune că a dat lovitura la un job pe care nu îl vrea nimeni | Câștigă aproximativ 8.000 de euro pe lună: ”Este grozav”

Un tănăr spune că a dat lovitura la un job pe care nu îl vrea nimeni | Câștigă aproximativ 8.000 de euro pe lună: ”Este grozav”

Un tiktoker spune că a dat lovitura, după ce a început să câştige 8.000 de euro pe lună lucrând doar câteva ore, însă susține că munca nu poate fi făcută de oricine.

Un tănăr spune că a dat lovitura la un job pe care nu îl vrea nimeni | Câștigă aproximativ 8.000 de euro pe lună: ”Este grozav”
Sursa foto: ColajTikTok/ @rmoseyr/ Foto dreapta: Arhivă Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2023   •   17:52

Mosey, un TikToker cunoscut din Marea Britanie, lucrează ca tehnician mecanic în larg pe o platformă petrolieră, iar munca pe care o prestează îi aduce bani frumoși în conturile bancare.

Tânărul mărturisește că este mulțumit de postul pe care îl are și spune că are ”cel mai mare respect” pentru cei care lucrează în industria sa și petrec perioade lungi de timp departe de casă.

Pentru jobul de tehnician mecanic în larg pe o platformă petrolieră, Mosey câștigă 7.000 de lire sterline, echivalentul a 8.000 de euro.

Citește și: Țara în care românii pricepuţi pot lua un salariu de minim 2.500 de euro pe lună

Cu toate acestea, tânărul admite că postul nu este pentru toată lumea.

”Este grozav să mergi până la serviciu. Ridică-te din pat, fă duș, îmbracă-te, ieși pe ușă, de-a lungul coridorului, cobori scările și mergi direct la serviciu. Fără griji cu privire la traficul în drum spre serviciu, fără ambuteiaje, fără ore de vârf, fără griji cu privire la defectarea mașinii, la întârzierea trenului sau la întârzierea autobuzului sau chiar la pierderea autobuzului sau a trenului. Pur și simplu te rostogolești din pat și eşti în salopetă”, a mărturisit tânărul, relatează The Sun. 

El a estimat că îi ia aproximativ 60 de secunde pentru a face naveta la locul de muncă, care presupune să repare ”orice, de la turbine la toalete”. O carieră precum cea al lui Mosey, în general, se plătește bine, dar băiatul a spus că suma depinde de ”pentru cine lucrezi, unde lucrezi, locație, cât timp ești plecat”.

”În Marea Britanie, un tehnician va câștiga de obicei între 60.000 și 80.000 de lire sterline pe an. Banii și programul de muncă este exact motivul pentru care o facem Munca pe larg te face să pretuieşti timpul petrecut acasă. Cel mai mare respect pentru cei care o fac pe perioade lungi de timp”, a mai adăugat el.


 

×
Subiecte în articol: tiktoker salariu loc de munca
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close