Antena 3 CNN Externe Tinere apetisante, luptând în noroi, protestează la Kiev faţă de "politicle murdare" din Ucraina (VIDEO)

Tinere apetisante, luptând în noroi, protestează la Kiev faţă de "politicle murdare" din Ucraina (VIDEO)

Tinere apetisante, luptând în noroi, protestează la Kiev faţă de "politicle murdare" din Ucraina (VIDEO)
21 Oct 2008   •   22:58

Instabilitatea politică din Ucraina nu este pe placul cetăţenilor acestei ţări. Unii au găsit o modalitate inedită de a protest faţă de "politicile murdare" duse de preşedintele Iuşcenko şi premierul Iulia Timoşenko, ce au dus la dizolvarea parlamentului şi organizarea de alegeri anticipate.
Gruparea feministă Femen a organizat un protest în centrul capitalei Kiev, în cadrul căruia mai multe tinere s-au luptat în noroi, pentru a arăta cum politica ţării lor a fost "târâtă prin noroi".
Partidul premierului ucrainian Iulia Timosenko, a blocat lucrarile de marţi ale Parlamentului. Forul a fost dizolvat în urmă cu câteva zile, dar preşedintele a permis ca şedinţele să fie reluate pentru adoptarea unui set de măsuri privind diminuarea crizei economice din ţară. Viktor Iuşcenko a anunţat marţi crearea unui fond de stabilizare de 150 milioane de euro pentru susţinerea economiei naţionale în faţa crizei financiare. Alegerile anticipate vor fi organizate în Ucraina pe data de pe 14 decembrie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kiev
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close