Antena 3 CNN Externe Doi tineri îndrăgostiți, dispăruţi de o săptămână, au fost găsiţi morţi, îmbrăţişaţi, într-un apartament din Rusia

Doi tineri îndrăgostiți, dispăruţi de o săptămână, au fost găsiţi morţi, îmbrăţişaţi, într-un apartament din Rusia

Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți, într-un apartament din Ekaterinburg, un oraș aflat în centrul Rusiei. Cristina şi iubitul ei, Constantin, fuseseră daţi dispăruţi în urmă cu o săptămână şi erau căutaţi de poliţie.

Doi tineri îndrăgostiți, dispăruţi de o săptămână, au fost găsiţi morţi, îmbrăţişaţi, într-un apartament din Rusia
Sursa foto: ural.kp.ru
de Mia Lungu    |    06 Iun 2021   •   11:12

Cristina Romasheva avea 22 de ani, iar iubitul ei, Constantin Spiridonov, 27 de ani. Cei doi erau dați dispăruți de mai bine de o săptămână, timp în care au fost căutați de poliție, informează ural.kp.ru.

Familiile și apropiații celor doi tineri nu mai știau nimic de cei doi, așa că au decis să apeleze la ajutorul autorităților. Din păcate, când au fost găsiți era deja prea târziu, iar medicii nu au putut decât să declare decesul celor doi tineri.

Din primele informații, reiese că erau decedați de mai bine de o săptămână, în momentul în care a fost făcută macabra descoperire. Surse din Poliție au declarat că cei doi iubiți au fost găsiți îmbrățișati, pe pat, și că decesul s-ar fi produs din cauza unei supradoze de substanțe halucinogene.

Cauza exactă a morții, va fi, însă, stabilită după efectuarea necropsiilor. 

În apartament, oamenii legii au mai descoperit și două carduri de plastic și o bancnotă de 500 de ruble, cu urme de pulbere albă. 

Informațiile despre moartea lui Christina și Konstantin au fost confirmate de serviciul de presă al Direcției de investigații a Comitetului de anchetă al Federației Ruse din regiunea Sverdlovsk.

"Departamentul de investigații pentru districtul Chkalovsky din Ekaterinburg al Comitetului de investigație al Federației Ruse din regiunea Sverdlovsk efectuează un control pre-anchetă asupra acestui fapt", a declarat departamentul pentru presa locală.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close