Antena 3 CNN Externe Tinerii care luptă în "războiul speranţelor". Ce fotografii postează pe Instagram soldaţii din Fâşia Gaza

Tinerii care luptă în "războiul speranţelor". Ce fotografii postează pe Instagram soldaţii din Fâşia Gaza

Tinerii care luptă în "războiul speranţelor". Ce fotografii postează pe Instagram soldaţii din Fâşia Gaza
de O.P.    |    16 Noi 2012   •   12:25

În era tehnologiei nimic nu mai poate sta ascuns. Smartphone-urile, dar şi reţelele de socializare au facilitat accesul întregii omeniri la informaţie, iar ştirile din teatrele de razboi circulă repede.

Soldaţii care s-au înrolat în armată postează pe Facebook şi Instagram fotografii cu ei gata de a intra pe câmpul de luptă în orice moment. Sunt tineri, plini de speranţe şi vise despre libertate care cred că această luptă se dă pentru ei şi în favoarea lor.

Astfel, atunci când le trimit părinţilor mesaje ca acesta: "Mamă, mă pregătesc să mă duc la război", părinţii ştiu că tot ceea ce trebuie să facă în acel moment este să se roage la o putere divină care să le protejeze fiul sau fiica.

Pe internet, soldaţii transmit aproape în timp real mesaje cu tot ce se întâmplă în Fâşia Gaza, cu ajutorul Twitter-ului. Site-ul The Atlantic a publicat mai multe imagini postate de soldaţii din Gaza pe Instagram. Acestea sunt prezentate în galeria foto de mai jos:






×
Subiecte în articol: Gaza Fasia Gaza Hamas
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close