Antena 3 CNN Externe Tinerii ruși s-au plimbat pe biciclete duble prin Moscova pentru a susține tandemul Putin-Medvedev

Tinerii ruși s-au plimbat pe biciclete duble prin Moscova pentru a susține tandemul Putin-Medvedev

Tinerii ruși s-au plimbat pe biciclete duble prin Moscova pentru a susține tandemul Putin-Medvedev
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
de N.B.    |    09 Aug 2011   •   10:24

Mai mulţi tineri ruşi au ieşit în centrul Moscovei pe biciclete duble pentru a susţine o participare în tandem a lui Putin şi Medvedev la alegerile din primăvara anului viitor. Armata de fete a lui Putin şi-a rupt tricourile şi a spălat maşini in timp ce susţinătoarele lui Medvedev au început o campanie împotriva berii.

Evenimentul organizat ieri este cel mai nou din seria celor care atrag atenţia asupra apropiatei campanii electorale din Rusia. Cu toate că nici Putin şi nici Medvedev nu au intrat oficial în cursa electorală,  tinerii ruşi s-au împărţit deja în tabere. Dacă până acum fanii celor doi lideri se aflau într-o competiţie dură, iată că acum a venit momentul ca ei să cadă la pace.

Atât susținătorii lui Medvedev, cât și susținătorii lui Putin au declarat că sunt mulțumiți de ceea ce a realizat tandemul conducătorilor Rusiei.

Cu toate că niciunul dintre cei doi lideri nu şi-a anunţat candidatura pentru prezitenţialele din martie 2011, sondajele de opinie arată că Vladimir Putin se bucură de simpatia a aproximativ 70% dintre votanţi.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close