Antena 3 CNN Externe Toată lumea credea că e gravidă, însă când a mers la doctor a avut parte de șocul vieții ei. Nici nu se gândea la așa ceva. A fost cumplit!

Toată lumea credea că e gravidă, însă când a mers la doctor a avut parte de șocul vieții ei. Nici nu se gândea la așa ceva. A fost cumplit!

Toată lumea credea că e gravidă, însă când a mers la doctor a avut parte de șocul vieții ei. Nici nu se gândea la așa ceva. A fost cumplit!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Noi 2018   •   13:49

O femeie din Marea Britanie a avut parte de șocul vieții ei. Medicii au descoperit un chist de 26 de kilograme în corpul acesteia.

Într-o primă fază, Keely Favell, în vârstă de 28 de ani, a presupus că a rămas gravidă. Însă după ce trei teste de sarcină și mai multe analize de sânge au ieşit negative, femeia a început să creadă că doar se îngraşă, asta deşi susţine că are o dietă sănătoasă.

“Nu îmi dădeam seama. Făceam exerciţii fizice şi mâncăm sănătos, însă încetul cu încetul mă măream. S-a mărit atât de lent, încât nu mi-am dat seama că ceva era în neregulă - credeam că mă îngraş”, a relatat Keely Favell, scrie Mirror.

“Era o perioadă dificilă la serviciu şi când am leşinat, medicul meu de familie a pus-o pe seama stresului. Rezultatele de sânge au ieşit în regulă şi când am leşinat din nou, mi s-a spus că probabil este un efect secundar al unor pastile de acnee care îmi fuseseră prescrise”, a mai relatat femeia.

Chiar şi atunci, medicul de familie a insistat că este gravidă, în ciuda rezultatelor testelor de sânge. Convinsă că este o greşeală, femeia a solicitat un nou test de sânge, care a ieşit tot negativ.

După acest test, medicul i-a recomandat un test cu ultrasunete, care a arătat existenţa unui chist de 26 de kilograme - echivalentul a patru nou-născuţi.

În cele din urmă, chistul a fost înlăturat chirurgical la patru ani după ce a început să crească. În urma operaţiei a pierdut ovarul drept, însă medicii i-au spus că nu i-au fost afectate şansele de a deveni mamă.

×
Subiecte în articol: gravida Marea Britanie
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close