Toată lumea joacă Call of Duty. Black Ops II a înregistrat încasări de 500 de milioane de dolari în primele 24 de ore de la lansare

de G.S.    |    18 Noi 2012   •   17:26
Toată lumea joacă Call of Duty. Black Ops II a înregistrat încasări de 500 de milioane de dolari în primele 24 de ore de la lansare Foto: ubergizmo.com

Cea mai recentă versiune a jocului video Call of Duty, Black Ops II, a înregistrat în primele 24 de ore de la lansare, vineri, încasări record de peste 500 de milioane de dolari, depăşind veniturile obţinute în cinematografe din întreaga lume de francizele de succes Harry Potter şi Star Wars.
   
Performanţa face ca un joc al seriei Call of Duty să realizeze cea mai de succes lansare din industria de entertainment pentru al patrulea an consecutiv, potrivit companiei furnizoare, Activision Blizzard.
   
Lansarea jocului cu temă militară a fost programată pentru a profita de viitorul sezon al cumpărăturilor pentru sărbători.
   
Vânzările din primele 24 de ore reprezintă de obicei 25%-35% din încasările totale până în decembrie, a arătat Michaeul Olson, analist la firma Piper Jaffray în Minneapolis.

Parteneri
x close