Antena 3 CNN Externe Toate cele 114 cadavre recuperate după naufragiul de pe Volga au fost identificate

Toate cele 114 cadavre recuperate după naufragiul de pe Volga au fost identificate

Toate cele 114 cadavre recuperate după naufragiul de pe Volga au fost identificate
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
16 Iul 2011   •   16:24
Toate cele 114 cadavre recuperate din epava navei “Bulgaria”, care s-a scufundat săptămâna trecută pe fluviul Volga din Rusia, au fost identificate, a declarat ministrul local al Sănătăţii, potrivit Itar-Tass.

"În total au fost aduse 114 cadavre la biroul de medicină legală din Tatarstan: 28 de copii, 66 de femei şi 20 de bărbaţi. Toate cadavrele au fost identificate", a spus demnitarul, adăugând că 111 corpuri neînsufleţite au fost deja date familiilor lor pentru a fi îngropate.


Nava avea la bord 208 persoane, dar numai 79 - dintre care 29 de femei, zece copii şi 40 de bărbaţi - au fost salvate. Alte 15 persoane sunt date dispărute.

Naufragiul s-a produs în timpul unei furtuni puternice, când vasul "Bulgaria" naviga la trei kilometri de mal, pe un lac de acumulare din republica autonomă tătară. Nava s-a răsturnat şi s-a scufundat în doar trei minute.

Circa 80 de pasageri au fost salvaţi de echipajul altei nave sau au ajuns prin forţe proprii până la mal, după ce au trecut prin momente dramatice.

×
Subiecte în articol: cadavre
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close