Antena 3 CNN Externe Toate zborurile, suspendate pe aeroportul din Geneva. Un avion a ieşit de pe pistă în timpul aterizării

Toate zborurile, suspendate pe aeroportul din Geneva. Un avion a ieşit de pe pistă în timpul aterizării

Toate zborurile au fost suspendate miercuri seara pe Aeroportul Internaţional din Geneva, în Elveția, din cauza "unui incident operaţional" care a dus la o închidere "momentană" a pistei.

Toate zborurile, suspendate pe aeroportul din Geneva. Un avion a ieşit de pe pistă în timpul aterizării
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    13 Dec 2023   •   21:46

Toate zborurile au fost suspendate miercuri seara pe Aeroportul Internaţional din Geneva din cauza "unui incident operaţional" care a dus la o închidere "momentană" a pistei, a indicat aeroportul pe X (fosta platformă Twitter), relatează AFP.

"Nu au fost înregistraţi răniţi, echipele sunt în curs de intervenţie", a indicat aeroportul fără a da mai multe detalii despre incident.

Traficul ar urma să fie întrerupt cel puţin până în jurul orei 21:00 (20:00 GMT), a declarat un purtător de cuvânt pentru site-ul de ştiri 20 minutes.

Un avion privat a ieşit de pe pistă în timpul aterizării şi a rămas blocat în iarbă. Acum este vorba de evacuare, a explicat sursa citată.

Unele aeronave vor trebui redirecţionate către alte aeroporturi.

Aeroportul din Geneva este al doilea din Elveţia după Zurich şi este un hub foarte important pentru compania aeriană low cost Easy Jet, notează AFP. 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close