Antena 3 CNN Externe Top Forbes: Cele mai mediatizate staruri şi evenimente din 2008

Top Forbes: Cele mai mediatizate staruri şi evenimente din 2008

Top Forbes: Cele mai mediatizate staruri şi evenimente din 2008
02 Ian 2009   •   15:15

Cine a fost în lumina reflectoarelor în 2008? Revista americana Forbes a făcut un top al celor mai mediatizate staruri sau evenimente din anul care tocmai s-a încheiat. Criza financiară, Britney Spears ori ...înfricoşătorii vampiri au ţinut prima pagină a ziarelor. Trebuie să faci ceva neobişnuit sau să ai o realizare de excepţie pentru a fi în atenţia tuturor. Revista Forbes a realizat un astfel de clasament .
Cum actuala criză financiară se resimte în întreaga lume, economia a fost preocuparea celor mai mulţi dintre noi. Aşa că acest domeniu a fost votat ca cel mai important subiect în 2008.
Clasamentul Forbes continuă cu sportivul Michael Phelps care a reuşit să atragă atenţia tuturor timp de nouă zile. Sportivul a câştigat mai puţin de opt medalii de aur în timpul Olimpiadei de la Beijing.
Sarah Palin, guvernatorul de Alaska care a fost partenerul de campanie al candidatului republican la prezidenţialele din SUA a stârnit, în primă fază, interesul lumii întregi.
Surprinzător, dar vampirii sunt la mare căutare.Lumea vampirilor a revenit în atenţia oamenilor odată cu succesul serialulului tv True Blood. Astfel, noul trend din cinematografia americană a ajuns direct în top Forbes.
Un loc fruntaş în acest top ocupă şi Britney Spears. Starul a reuşit să revină spectaculos în lumea muzicii, printr-un album ce s-a vândut neaşteptat de bine.
Nici cunoscutul realizator de talk-show Jay Leno nu a trecut neobservat anul trecut. Leno a devenit cel mai dorit om de la Hollywood după ce a anunţat că va pleca de la NBS .Ulterior, Jay Leno a revenit asupra acestei deciziii.
O apariţie inedită a fost şi reverendul Jeremiah Wright. Acesta a ajuns pe primele pagini ale ziarelor întrucât a blestemat America pentru sclavie.
Ultima poziţie este ocupată de Suri Cruise, fata lui Tom Cruise şi Katie Holmes. Fetiţa este vânată de paparazzi şi apare pe mai toate coperţile revistelor de peste Ocean.
Antena3

×
Subiecte în articol: Britney Spears criza economica
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close