Antena 3 CNN Externe Un tort cu Taylor Swift în mărime naturală a devenit viral pe internet: ”Wow! Este într-adevăr incredibil!”

Un tort cu Taylor Swift în mărime naturală a devenit viral pe internet: ”Wow! Este într-adevăr incredibil!”

Lara, o artistă a prăjiturilor, autodidactă în acest job, a publicat un videoclip cu un tort care o înfățișează pe cântăreața Taylor Swift în mărime naturală.

Un tort cu Taylor Swift în mărime naturală a devenit viral pe internet: ”Wow! Este într-adevăr incredibil!”
Sursa foto: Captură video Facebook/Lara Cakes
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2024   •   23:00

Videoclipul cu tortul care o înfățișează pe cântăreața Taylor Swift în mărime naturală.a devenit rapid viral și a înregistrat 6,5 milioane de vizualizări, peste 140.000 de reacții și peste 35.000 de distribuiri pe Facebook.

A lifesize cake of Taylor Swift... and the first time I didn't finish a cake on time

A lifesize cake of Taylor Swift... and the first time I didn't finish a cake on time ?

Publicată de Lara Cakes pe Miercuri, 7 februarie 2024

Taylor Swift a câștigat recent albumul anului la Premiile Grammy și este foarte populară în acest moment, fiind prezentă în topurile muzicale din toată lumea.

Cântăreața americană a fost victima unui deepfake de răsunet, cu caracter sexual. Taylor Swift este considerată și un influencer care ar putea influența alegerile prezidențiale din SUA.

Artista dulciurilor i-a mai „gătit” în mărime naturală și pe soții Harry și Meghan Markle, Regina Elisabeta a II- a Marii Britanii, Grinch sau personaje celebre din desene animate.

×
Subiecte în articol: Taylor Swift tort
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close