Antena 3 CNN Externe "Toţi bărbaţii sunt şocaţi şi o iau la fugă când intră în dormitorul meu"

"Toţi bărbaţii sunt şocaţi şi o iau la fugă când intră în dormitorul meu"

"Toţi bărbaţii sunt şocaţi şi o iau la fugă când intră în dormitorul meu"
Sursa foto: Foto: dirtysexandpolitics.com
de S.M.    |    23 Ian 2013   •   22:14

Atunci când Sharon Grant şi Sean Eddleston s-au îndrăgostit şi şi-au jurat iubire eternă, femeia nu se aştepta ca jurământul să dureze şi după moartea partenerului ei, 13 ani mai târziu, scrie thesun.co.uk.

Sharon susţine că nu mai poate avea relaţii cu nici un bărbat, deoarece fantoma fostului ei bărbat îi sperie pe noii iubiţi.

Femeia avea 26 de ani şi doi copii dintr-o relaţie anterioară în momentul în care l-a cunoscut pe Sean, 24 de ani. Însă viaţa lor de familie avea să fie una destul de scurtă, bărbatul murind la 37 de ani, de pneumonie.

Atunci când s-a îmbolnăvit, Sean i-a adresat o cerere cel puţin ciudată soţiei sale. În cazul în care el ar fi murit, femeia nu mai avea voie să se întâlnească cu nici un bărbat.

Sharon a declarat, cinci ani mai târziu, că fantoma bărbatului ei îi sperie pe toţi bărbaţii care încearcă să îi intre în graţii.

Aceasta a susţinut că a încercat să aibă 3 relaţii, însă partenerii săi au fugit în momentul în care bărbatul li s-a arătat. Femeia spune chiar că fantoma soţului ei l-a tras chiar de păr pe unul dintre iubiţii săi, a imobilizat-o la pat ca să nu îi deschidă uşa altuia, iar lângă cel de-al treilea s-a aşezat pe canapea.

Sharon a declarat, de asemenea, că a început să vadă fantoma lui Sean în casă la scurt timp după ce acesta a decedat. Ea se bucură că îl are în preajmă pe cel iubit, însă nu mai suportă ca el să amestece în viaţa ei amoroasă.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close