Antena 3 CNN Externe Toţi pasagerii avionului prăbuşit în Nigeria au murit. Vezi imagini de la locul catastrofei

Toţi pasagerii avionului prăbuşit în Nigeria au murit. Vezi imagini de la locul catastrofei

Toţi pasagerii avionului prăbuşit în Nigeria au murit. Vezi imagini de la locul catastrofei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    04 Iun 2012   •   10:44

Niciunul dintre cei 153 de pasageri care se aflau la bordul avionului prăbuşit duminică în oraşul nigerian Lagos nu a fost găsit în viaţă, a anunţat şeful Aviaţiei civile.

"Nu am găsit până acum niciun supravieţuitor", a declarat Harold Demuren, potrivit AFP. El a spus anterior că, probabil, toţi pasagerii au murit în această catastrofă.

În cădere, avionul a lovit din plin o clădire de două etaje, prăbuşindu-se apoi peste un teren unde era construită o biserică şi o mică imprimerie.

Zece corpuri carbonizate au fost scoase de sub dărâmăturile unei clădiri distruse şi ar putea fi ale ocupanţilor imobilului, potrivit unui membru al serviciilor de urgenţă.

"Resturile avionului continuă să ardă... şi fumul poluează întreaga zonă, complicând şi mai mult sarcina echipelor de salvare", a explicat un purtător de cuvânt al Agenţiei naţionale de coordonare de urgenţă, Tunji Oketunbi.

Preşedintele Nigeriei, Goodluck Jonathan, a decretat trei zile de doliu naţional după prăbuşirea avionului cu 153 de pasageri peste un cartier din Lagos.

Cauzele prăbuşirii aparatului, care a lovit din plin clădirea cu două etaje, nu erau cunoscute duminică seară.


×
Subiecte în articol: Nigeria avion morti cadere biserica cladire
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close