Antena 3 CNN Externe TRAFIC DE CARNE VIE mascat în India. Părinţii îşi VÂND fiicele TURIŞTILOR pentru a le deveni "neveste de o lună"

TRAFIC DE CARNE VIE mascat în India. Părinţii îşi VÂND fiicele TURIŞTILOR pentru a le deveni "neveste de o lună"

TRAFIC DE CARNE VIE mascat în India. Părinţii îşi VÂND fiicele TURIŞTILOR pentru a le deveni "neveste de o lună"
17 Apr 2013   •   09:45

O adolescentă din India a dezvăluit amploarea turismului sexual din această ţară, unde traficul de carne vie transformă tinerele femei în soţiile turiştilor bogaţi, timp de o lună de zile, scrie news.com.au.

Această practică este extrem de populară în sudul Indiei, acolo unde străinii bogaţi vin pentru a-şi cumpăra "nevastă pentru o lună", pentru sex. Totul este făcut pe baza unui contract şi are consimţământul familiilor sărace care caută o sursa de venit.

Bărbaţii care recurg la turismul sexual provin, de cele mai multe ori, din Orientul Mijlociu şi Africa, unde Islamul interzice prostituţia. Prin cumpărarea unei "soţii pentru o lună", musulmanii consideră că nu încalcă regulile religiei.

Nausheen Tobassum, în vârstă de 17 ani, a făcut aceste dezvăluiri după ce a evadat din casa părinţilor, din oraşul sudic Hyderabad, după ce aceştia au forţat-o sa devină soţia unui sudanez timp de patru săptămani.

Bărbatul, Usama Ibrahim Mohammed (44 de ani), plătise pentru acest serviciu suma de 1.770 de dolari, deşi era deja căsătorit şi avea doi copii.

Poliţia l-a arestat pe bărbatul sudanez,pe cel care oficiase slujba de căsătorie şi pe o mătuşă a fetei şi îi anchetează acum şi pe părinţii acesteia.

×
Subiecte în articol: India islam carne religie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close