Antena 3 CNN Externe Un traficant de droguri l-a înjurat pe judecătorul care l-a lăsat în libertate. Ce i s-a întâmplat la scurt timp

Un traficant de droguri l-a înjurat pe judecătorul care l-a lăsat în libertate. Ce i s-a întâmplat la scurt timp

Un traficant de droguri l-a înjurat pe judecătorul care l-a lăsat în libertate. Ce i s-a întâmplat la scurt timp
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Feb 2016   •   11:33
Dacă un judecător este îndeajuns de amabil încât să te lase liber, după ce ai fost prins vânzând canabis, ultimul lucru pe care ai vrea să îl faci este să faci pe deșteptul.

Dar Daniel Sledden, un tânăr britanic, nu a știut acest lucru și a scris un mesaj pe Facebook, după ce a fost lăsat liber, în care l-a denigrat pe judecător.

După ce a publicat mesajul, tânărul a fost rechemat în instanță pentru a i se revizui sentința.

Ulterior, tânărul a șters mesajul și a compus un altul, în care își cere scuze pentru cuvintele denigratoare, dar deja era prea târziu.


Inițial, tânărul a fost condamnat pentru trafic de droguri, alături de fratele său. Avocatul apărării a explicat că tinerii vor să o ia de la capăt, și-au găsit joburi și nu mai vor să facă nimic ilega, conform Mirror.

Judecătorul a acceptat situația și i-a lăsat pe cei doi în libertate, dar tânărul a simțit nevoia să se încordeze și să demonstreze că este mai deștept. Acum așteaptă să primească o nouă sentință. De data asta, cu executare.



×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close