Traficul pe aeroportul din Budapesta, perturbat după o eroare informatică

de A.M.P    |    10 Noi 2015   •   13:22
Traficul pe aeroportul din Budapesta, perturbat după o eroare informatică Foto: kfki.hu

Plecările de pe Aeroportul Internaţional Liszt Ferenc din Budapesta au fost reluate marţi dimineaţa, după ce o eroare în sistemul informatic al acestuia a provocat întârzieri la decolare timp de mai multe ore, informează agenţia MTI.

O eroare informatică la Aeroportul Internaţional Liszt Ferenc din Budapesta a ţinut la sol mai multe aeronave programate să decoleze de la Terminalul 2, a declarat luni dimineaţa, pentru MTI, purtătorul de cuvânt adjunct al aeroportului. Laszlo Kurucz a precizat că această eroare nu afectează aterizările pe aeroport.

Între timp, eroarea care a afectat sistemul informatic a fost remediată, iar zborurile au fost reluate, a spus Laszlo Kurucz. Unele zboruri ar putea fi amânate pentru mai târziu în cursul zilei, iar bagajele ar putea ajunge cu întârziere la destinaţie, a adăugat acesta.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Mihaly Hardy, a declarat pentru postul public de radio Kossuth că aceste întârzieri au afectat cincisprezece curse aeriene programate să decoleze în intervalul orar local 06.00-08.00 (07.00-09.00, ora României), inclusiv zboruri spre Londra, Amsterdam, Paris, Tel Aviv, Eindhoven, Bruxelles şi Moscova.

x close