Antena 3 CNN Externe Tragedie aviatică în SUA, după prăbuşirea unui avion. ŞAPTE MORŢI, între care proprietarul unui cotidian american

Tragedie aviatică în SUA, după prăbuşirea unui avion. ŞAPTE MORŢI, între care proprietarul unui cotidian american

Tragedie aviatică în SUA, după prăbuşirea unui avion. ŞAPTE MORŢI, între care proprietarul unui cotidian american
Sursa foto: Foto: boston.com
01 Iun 2014   •   19:43
UPDATE 19.30 - Site-ul The Inquirer a precizat că Lewis Katz, coproprietarul cotidianului The Philadelphia Inquirer, al Daily News şi Philly.com, a murit în acest accident. Decesul a fost confirmat de redactorul şef al The Inquirer, Bill Marimow.

"Deplângem cu toţii moartea dragului meu prieten şi partener de investiţii în cumpărarea Philadelphia Inquirer, a Daily News şi Philly.com", a declarat celălalt coproprietar H.F. "Gerry" Lenfest. "Este o pierdere tragică, dar sunt bucuros să anunţ că Drew Katz, fiul lui Lewis, îl va înlocui pe tatăl său în cadrul noii noastre întreprinderi", a adăugat el.


Ştire iniţială 16.42
Şapte persoane au murit după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit în timp ce încerca să decoleze de pe un aeroport din apropiere de Boston (Massachusetts, nord-estul Statelor Unite), au anunţat duminică oficialii şi presa americană, informează AFP.
   
Potrivit autorităţilor aeroportuare locale, accidentul s-a produs la LG Hanscom Field, un aeroport situat la nord-vest de Boston.
   
Accidentul, care s-a produs sâmbătă seara, "implică un avion privat care pleca din Hanscom", a declarat Bedford-Massachusetts Port Authority într-un comunicat, adăugând că aeroportul din Hanscom va fi închis până la noi ordine.
   
Agenţia naţională pentru securitatea transporturilor (NTSB) a anunţat pe Twitter că va ancheta cauzele accidentului.
   
Toate cele şapte persoane aflate la bordul acestui avion au murit, a asigurat New England Cable News, un post de televiziune care aparţine reţelei NBC, citând oficiali aeroportuari.
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close