Antena 3 CNN Externe Tragedie fără margini în Italia. Cele şase persoane aflate la bordul elicopterului prăbuşit au murit

Tragedie fără margini în Italia. Cele şase persoane aflate la bordul elicopterului prăbuşit au murit

Tragedie fără margini în Italia. Cele şase persoane aflate la bordul elicopterului prăbuşit au murit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    24 Ian 2017   •   17:24

UPDATE: Toate persoanele aflate la bordul elicopterului care s-a prăbuşit marţi în regiunea Abruzzo din Italia au murit, a anunţat un purtător de cuvânt al Poliţiei, citat de agenţia France Presse și Agerpres.

"Şase persoane au decedat. Echipele de salvare care au ajuns la locul accidentului au găsit în zăpadă trupurile fără viaţă", a spus oficialul chestionat de AFP. El a precizat că aparatul de zbor le aparţinea echipelor de intervenţie şi că preluase o persoană care suferise un accident pe o pârtie de schi din se rănise pe o pârtie de schi din staţiunea montană Campo Felice.

"Elicopterul se îndrepta către cel mai apropiat spital când s-a prăbuşit, nu departe de pârtiile de schi. A căzut de la altitudinea de 600 de metri", a spus reprezentantul Poliţiei.

Postul de televiziune RAI relatează că elicopterul preluase o persoană care fusese rănită într-un accident de schi în regiunea Abruzzo, în apropiere de Campo Felice.

Potrivit Il Messaggero, misiunea de salvare nu avea legătură cu operaţiunea declanşată în urma avalanşei produse săptămâna trecută în aceeaşi regiune din Italia.

×
Subiecte în articol: elicopter prabusit elicopter
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close