Antena 3 CNN Externe Tragedie în Austria. O româncă și soțul ei, morți după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren

Tragedie în Austria. O româncă și soțul ei, morți după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren

Tragedie în Austria. O româncă și soțul ei, morți după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren
04 Iul 2019   •   20:05

Un incident grav de circulație a avut loc în sud-estul Austriei, la Neudorf ob Wildom. O româncă și soțul ei austriac au murit pe linia de cale ferată, după ce mașina în care se aflau cei doi a fost izbită în plin de tren.

O româncă și soțul ei austriac au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren. Potrivit presei internaționale, poliția ia în calcul o crimă și o sinucidere, comisă de soțul româncei, pentru că modul în care mașina s-a oprit pe linia de cale ferată este unul extrem de suspect, scrie spynews.ro. 

Mai mult, mecanicul trenului susține că mașina a oprit pe linia de cale ferată, iar în momentul în care s-a apropiat trenul, șoferul, soțul româncei a accelerat brusc. Oamenii legii se gândesc la faptul că bărbatul a vrut să-i ia viața soției sale și să se sinucidă. Din păcate, în urma impactului puternic pe care trenul l-a avut cu autoturismul, cei doi nu au avut nicio șansă de supraviețuire. 

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close