Antena 3 CNN Externe TRAGEDIE în direct, la Cirque du Soleil. O acrobată a murit pe scenă, după ce a căzut de la 15 metri înălţime

TRAGEDIE în direct, la Cirque du Soleil. O acrobată a murit pe scenă, după ce a căzut de la 15 metri înălţime

TRAGEDIE în direct, la Cirque du Soleil. O acrobată a murit pe scenă, după ce a căzut de la 15 metri înălţime
de O.P.    |    01 Iul 2013   •   11:05

Tragedie pe scenă, la Cirque du Soleil. O artistă a murit sâmbătă seară după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul unui spectacol de acrobaţie la Las Vegas, în SUA, a anunţat duminică, într-un comunicat, circul canadian.

Sarah Guyard-Guillot, în vârstă de 31 de ani, mamă a doi copii şi cunoscută, ca artistă, sub numele de Sassoon, a decedat sâmbătă, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, la Centrul Medical Universitar din Nevada, unde a fost transportată după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul spectacolului 'KA', a precizat pentru AFP institutul medico-legal din comitatul Clark, potrivit Agerpres.

"Întreaga familie Cirque du Soleil este profund întristată de moartea accidentală a lui Sarah (Sassoon) Guyard, artistă a producţiei KA", a scris circul în comunicatul difuzat duminică.

"Inima îmi este frântă", a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberte. "Suntem complet devastaţi de această veste. Sassoon era o artistă prezentă în KA încă de la iniţierea spectacolului în 2006 şi era parte integrantă a familiei extrem de legate a Cirque du Soleil. Aceasta ne reaminteşte, cu mare umilinţă şi respect, cât de extraordinar este fiecare din artiştii noştri, în fiecare seară", a adăugat el.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close