Antena 3 CNN Externe Tragedie în Filipine: Cel puţin 17 MORŢI după ce un autobuz s-a prăbuşit de pe o autostradă suspendată

Tragedie în Filipine: Cel puţin 17 MORŢI după ce un autobuz s-a prăbuşit de pe o autostradă suspendată

Tragedie în Filipine: Cel puţin 17 MORŢI după ce un autobuz s-a prăbuşit de pe o autostradă suspendată
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
16 Dec 2013   •   11:03

Cel puţin 17 de persoane au murit şi alte 16 au fost rănite, luni, la Manila, capitala Filipinelor, după ce un autobuz s-a prăbuşit de pe o autostradă suspendată, informează cbc.ca, care citează agenţia Associated Press.

Autobuzul rula pe Skyway, în condiţii de umezeală, când s-a prăbuşit 9,6 metri mai jos, peste o camionetă care circula dedesubt.

Imaginile difuzate de televiziunile locale arată epava autobuzului prăbuşit, mai multe cadavre acoperite cu ziare şi mai mulţi ofiţeri de poliţie în apropierea lor.

Cauzele accidentului nu se cunosc la această oră, însă carosabilul ud ar şi putut provoca acest accident, a declarat Ivy Vidal, un purtător de cuvânt al companiei responsabile cu întreţinerea autostrăzii.

În urmă cu doi ani, un autobuz aparţinând altei companii a căzut de pe Skyway (numele autostrăzii suspendate - n.r), aproximativ în aceeaşi zonă, accident soldat cu trei morţi şi patru răniţi.

×
Subiecte în articol: accident Manila
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close