Antena 3 CNN Externe Tragedie în lumea modei! Un model a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Londra

Tragedie în lumea modei! Un model a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Londra

Tragedie în lumea modei! Un model a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Londra
Sursa foto: Foto: Harry Uzoka/ Facebook
14 Ian 2018   •   14:42

Harry Uzoka, un model în vârstă de 25 de ani, care colabora cu Zara şi Mercedes, a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Londra. Moartea sa a cauzat un şoc, întrucât tânărul era considerat „un simbol pentru băieţii de culoare” din Marea Britanie.

Ca urmare a incidentului, doi bărbaţi de 27 şi de 28 de ani au fost arestaţi, sub suspiciunea de crimă. Victima a fost identificată de presă şi pe reţelele de socializare drept Harry Uzoka, un tânăr model care colabora cu agenţia care le-a propulsat pe Naomi Campbell şi Cindy Crawford, informează The Independent.

El colaborase cu Mercedes şi Zara şi apăruse în revista GQ. Cei care îl cunoşteau l-au descris drept un tip „şarmant” şi „o sursă de inspiraţie”, o persoană care avea puterea „să lumineze întreaga încăpere” în care se afla.

„Încă nu ma simt pregătită să accept. Nu este doar fostul meu prieten; era cel mai vechi şi cel mai apropiat prieten al meu. Nu merita asta, sunt devastată. Îmi amintesc când eram împreună şi cariera ta încă nu începuse. Te-am luat cu mine la Paris pentru a 18-a aniversare. Şapte ani mai târziu, te plimbai prin toată lumea şi erai o adevărată sursă de inspiraţie pentru mulţi. Eşti dovada că îţi poţi schimba întreaga viaţă şi poţi deveni un model de urmat pentru cei din jur, indiferent de circumstanţe. Aş vrea să spun atât de multe, simt atât de multe, dar nu este momentul acum. Ştiu că ai fost iubit; eşti iubire şi lumină şi nu-mi vine să cred”, a scris Leomie Anderson, fostă iubită a tânărului.

×
Subiecte în articol: model Londra injunghiere tragedie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close