Antena 3 CNN Externe Tragedie într-o familie de la Hollywood. Nepoata lui Morgan Freeman a fost ucisă pe stradă

Tragedie într-o familie de la Hollywood. Nepoata lui Morgan Freeman a fost ucisă pe stradă

Tragedie într-o familie de la Hollywood. Nepoata lui Morgan Freeman a fost ucisă pe stradă
Sursa foto: Foto:facebook.com/MorganFreeman
17 Aug 2015   •   09:00

Actorul american Morgan Freeman este în doliu, după ce nepoata sa vitregă, actriţa E’Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiată mortal pe o stradă din Manhattan, New York, principalul suspect în acest caz fiind iubitul său, scrie independent.co.uk.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, când un apel la numărul de urgenţă 911 anunţa un atac armat pe o stradă aflată în apropiere de locuinţa victimei. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit o femeie înjunghiată în zona toracelui, identificată ulterior ca fiind E’Dena Hines.

Iubitul victimei, Lamar Davenport, se afla în apropiere, fiind reţinut de poliţişti şi dus la un spital psihiatric pentru un consult. Conform martorilor, citaţi de New York Post, bărbatul ar fi atacat-o pe actriţă în ceea ce se consideră că a fost un „act de exorcism”.

Tânăra a fost înjunghiată de 16 ori, iar atacatorul se pare că şi-a continuat asaltul chiar şi după ce victima încetase din viaţă.

Bunica actriţei E’Dena Hines, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima soţie a celebrului actor american Morgan Freeman, în perioada 1967 - 1979. Deşi nu erau înrudiţi direct, actorul a adoptat-o pe mama tinerei şi se referea la aceasta ca fiindu-i nepoată, notează New York Post.

 

 
I want to acknowledge the tremendous outpouring of love and support my family has received regarding the tragic and senseless passing of my granddaughter Edena Hines. Thank you from the bottom of my heart. -M

Posted by Morgan Freeman on 16 August 2015

×
Subiecte în articol: Manhattan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close