Antena 3 CNN Externe Tragedie la o paradă din Statele Unite. Patru oameni au murit şi 33 au fost răniţi

Tragedie la o paradă din Statele Unite. Patru oameni au murit şi 33 au fost răniţi

Tragedie la o paradă din Statele Unite. Patru oameni au murit şi 33 au fost răniţi
Sursa foto: Foto: japantoday.com
25 Oct 2015   •   09:40

Patru oameni au murit şi alţi 33 au fost răniţi răniţi, în timpul unei parade universitare din Statele Unite. O maşină a intrat în plin în mulţimea de spectatori. Printre victime se află şi un copil de doi ani. Vehiculul ucigaş era condus de o femeie care a fost arestată.

 
Tragedia a avut loc în Oklahoma, în timpul întâlnirii anuale a foştilor absolvenţi, sărbătorită printr-o paradă şi un meci de fotbal. O maşină a intrat, în plină viteză, în mulţimea spectatorilor. 
 
După câteva secunde de derută, martorii s-au grăbit să vină în ajutorul victimelor care zăceau pe caldarâm. Trei persoane au murit pe loc iar printre răniţi sunt mai mulţi copii care au fost duşi, primii, la spital. Din nefericire, unul dintre ei, în vârstă de numai doi ani, nu a putut fi salvat de medici..
 
Conducătoarea maşinii a fost imediat reţinută. Testele vor stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, aşa cum bănuieşte poliţia.
 
Femeia nu este studentă şi nu are nicio legătură cu universitatea. Tatăl său, contactat de ziarişti, susţine că tânăra este o persoană "timidă" şi în niciun caz alcoolică. Anchetatorii sunt acum cei care trebuie să afle cauzele tragediei care a îndoliat un întreg oraş.
 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close