Tragedie la un azil de bătrâni! 17 persoane au ars de vii

29 Mai 2016   •   22:28
Tragedie la un azil de bătrâni! 17 persoane au ars de vii Foto: Pixabay.com

Cel puţin 17 persoane şi-au pierdut viaţa duminică într-un incendiu izbucnit la un azil de bătrâni dintr-un sat aflat la aproape 40 de kilometri nord-est de capitala ucraineană Kiev, a informat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Ucraina, informează EFE, Reuters şi AFP.

Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 4:00 într-o clădire privată de două etaje în care funcţiona temporar un azil de bătrâni. Flăcările s-au extins în întregul edificiu în care se aflau, potrivit datelor preliminare, circa 35 de persoane. Serviciile de urgenţă au reuşit să salveze 18 persoane, restul pierzându-şi viaţa. Cadavrele a 16 dintre cei 17 decedaţi au fost scoase deja din clădire. Potrivit Reuters, o persoană este dată dispărută.

"Unităţile serviciilor de urgenţă au salvat 18 oameni, cinci dintre ei fiind spitalizaţi cu arsuri de diverse grade", a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă într-un comunicat de presă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close