Antena 3 CNN Externe Tragedie pe o plajă din Albania. Patru bărbați au murit împușcați

Tragedie pe o plajă din Albania. Patru bărbați au murit împușcați

Patru bărbați au murit împușcați pe plaja Velipoje din nordul Albaniei, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, iar alți doi au fost răniți.

Tragedie pe o plajă din Albania. Patru bărbați au murit împușcați
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    27 Iun 2021   •   20:02

Tragedia s-a întâmplat ca urmare a unui conflict între membrii a două familii care admnistrează hoteluri pe acea plajă, în legătură cu aranjamentul corturilor și al șezlongurilor.

Forțele speciale au securizat duminică dimineață locul unde s-a produs incidentul.

Raportul poliției arată că cetățenii Hasan Ferracaku (Verracaku) și nepotul victimei, Elmilind Dyli, în vârstă de 17 ani, care au fost răniți la spitalul Trauma din Tirana, au fost încătușați.

Persoanele sunt acuzate de „Crimă în alte circumstanțe calificate, împotriva a două sau mai multe persoane” și „Producție neautorizată și deținere de arme și muniție”, în colaborare, transmite politiko.al.

„În urma acțiunilor de investigație desfășurate de grupul special de anchetă, pentru clarificarea evenimentului care a avut loc în jurul orei 00:30, în Pulaj Plazh, Velipoja, unde în urma unui conflict instant, 4 cetățeni au fost uciși cu arme de foc și 2 au fost răniți.

HV, 54 de ani, născut în satul Trush și rezident în satul Pulaj, Velipoja, precum și nepotul său, cetățean ED, 17 ani, născut și rezident în satul Guri i Zi, municipiul Shkodra, care se află în Spitalul de Traume din Tirana, suspectați de săvârșirea infracțiunilor „Crimă în alte circumstanțe calificate, împotriva a două sau mai multe persoane” și „Producție și deținere ilegală de arme și muniții”, în colaborare.

Cetățenii AV, Sh. au fost, de asemenea, declarați căutați. V. și BV, frați, rezidenți în satul Pulaj, Velipoja, municipiul Shkodra, suspectați ca fiind coautori în acest caz, pentru comiterea infracțiunilor „Crimă în alte circumstanțe calificate, împotriva a două sau mai multe persoane” și „Producție și detenție fără permisiunea armelor și muniției ", în cooperare.

Ca dovadă materială, au fost confiscate două arme de foc cu pistol, dintre care una a fost găsită la fața locului, în timp ce cealaltă a fost găsită în timpul unei percheziții la hotelul familiei Gocaj.

Grupul de anchetă, sub îndrumarea Procuraturii, continuă lucrările de clarificare completă a circumstanțelor evenimentului, identificarea și reținerea altor persoane implicate în conflictul armat.

Materialele procedurale vor fi transmise Parchetului districtului judiciar Shkodra pentru acțiuni ulterioare.”, se arată în raportul poliției, publicat de sursa citată anterior.

×
Subiecte în articol: tragedie plaja impuscati Albania
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close