Antena 3 CNN Externe Tragedie şi MISTER în familia lui Michael Jackson. Familia este lovită din nou

Tragedie şi MISTER în familia lui Michael Jackson. Familia este lovită din nou

Tragedie şi MISTER în familia lui Michael Jackson. Familia este lovită din nou
Sursa foto: Foto: showbiz411.com
22 Iul 2012   •   17:25

Katherine Jackson, mama cântăreţului Michael Jackson, a fost dată dispărută la poliţia din Los Angeles, după ce nepoţii ei Paris, Prince şi "Blanket" nu au reuşit să o contacteze toată săptămâna, informează radaronline.com.

Cinci dintre copiii lui Katherine Jackson au expediat o scrisoare publică administratorilor averii lui Michael Jackson, cerându-le să demisioneze. În acea scrisoare, Janet, Rebie, Tito, Randy şi Jermaine Jackson le-au cerut lui John Branca şi John McClain să demisioneze imediat, întrucât ei consideră că semnătura din testamentul fratelui lor decedat a fost falsificată.

În aceeaşi scrisoare se afirmă că mama lor Katherine Jackson avea o stare proastă de sănătate şi că a suferit de curând un "mini-accident vascular cerebral". Avocata lui Katherine Jackson a declarat însă pentru CNN că mama celebrului cântăreţ are o sănătate bună şi că nu a suferit niciun fel de atac cerebral vascular.

Potrivit aceleiaşi avocate, Sandra Ribera, Katherine ar fi plecat din reşedinţa ei din Calabasas din California pe 15 iulie, pentru a lua avionul spre oraşul Albuquerque din statul Nex Mexico, unde dorea să asiste la un concert al grupului Jackson Brothers, programat pe 17 iulie.

Nepoţii ei, care au locuit cu Katherine Jackson după moartea lui Michael Jackson, au încercat de atunci să îşi contacteze bunica în fiecare zi. "Copiii au încercat să o contacteze, dar nu au reuşit să vorbească cu ea de aproape o săptămână", a spus Sandra Ribera pentru CNN.

Potrivit aceleiaşi avocate, Katherine Jackson nu a petrecut niciodată mai mult de 24 de ore departe de nepoţii ei sau fără să vorbească cu ei în fiecare zi la telefon.

Principalii beneficiari ai fondului sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close