Antena 3 CNN Externe Traian Băsescu, invitat într-o vizită oficială la Chişinău

Traian Băsescu, invitat într-o vizită oficială la Chişinău

Traian Băsescu, invitat într-o vizită oficială la Chişinău
Sursa foto: Mihai Ghimpu
30 Dec 2009   •   18:33

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, l-a invitat pe omologul său român, Traian Băsescu, într-o vizită oficială la Chişinău, informează Preşedinţia moldoveană citată de Mediafax.

"Excelenţă, doresc să constat cu satisfacţie că anul 2009 a deschis largi perspective pentru dezvoltarea relaţiilor dintre Chişinău şi Bucureşti. În acest context, în vederea identificării noilor oportunităţi de cooperare bilaterală şi a căilor de valorificare a lor cît mai eficientă, am deosebita plăcere de a Vă adresa invitaţia să efectuaţi o vizită oficială în Republica Moldova, într-o perioadă convenabilă Dumneavoastră", se precizează în invitaţie.

"Sunt convins că, în cadrul acestei vizite, vom avea posibilitatea să discutăm despre noile modalităţi de consolidare şi extindere a cooperării interstatale, în interesul cetăţenilor de pe ambele maluri ale Prutului?, a adăugat preşedintele moldovean.

Ghimpu a ţinut să le ureze românilor "La mulţi ani!" cu ocazia sărbătorilor. "(...) Doresc să reiterez, Excelenţă, urările mele de sănătate, de succes şi prosperitate pentru dumneavoastră personal, pentru membrii familiei dumneavoastră, precum şi pentru toţi românii cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă.?

Autorităţile române nu au făcut nici o declaraţie în acest sens, iar vizita lui Taian Băsescu în Republica Moldova nu a fost confirmată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vizita Republica Moldova
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close