Antena 3 CNN Externe Transformarea uimitoare a unui câine supraponderal. A slăbit 32 de kilograme

Transformarea uimitoare a unui câine supraponderal. A slăbit 32 de kilograme

Un câine care ajunsese supraponderal a reușit o transformare uimitoare. Animalul a reușit să dea jos 32 de kilograme.

Transformarea uimitoare a unui câine supraponderal. A slăbit 32 de kilograme
Sursa foto: ITV.com
de Cerasela Stafie    |    13 Ian 2022   •   21:30

Philip a fost hrănit cu prăjituri, biscuiți și mâncare pentru oameni. Ajunsese să cântărească 65,9 Kg.

Stăpânul animalului, disperat că nu poate face față greutății excesive, l-a dus pe patruped la un cabinet veterinar din Cheshire. Era în pericol de a fi eutanasiat.

Când a văzut câinele, în urmă cu șase luni, Edward Davies s-a temut că este la capăt de drum. Medicul a explicat că a fost prima oară în cariera sa când a văzut un câine atât de gras.

Philip era de trei ori mai greu decât ar trebui să fie și abia putea să meargă, a spus el. ”A fost uimitor că picioarele lui îl puteau ține și era atât de mare încât a fost greu să-l examinez”, a spus Davies, de la Cheshire Pet, potrivit BBC.

”În mod ironic, Philip a încetat să mănânce și am crezut că ar fi ajuns la capătul drumului”. Cu toate acestea, veterinarul nu s-a dat bătut.

El a adoptat patrupedul și a înlocuit prăjiturile și biscuiții cu o dietă specială pentru câini. Animalul de nouă ani a pierdut jumătate din greutatea corporală.

Medicul a spus că până la sfârșitul acestui an, câinele ar trebui să ajungă la o greutate normală. Deja a căpătat obiceiuri sănătoase, îi place să înoate într-un rezervor local și să se joace cu ceilalți doi căței ai veterinarului,

×
Subiecte în articol: caine transformare slabire
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close