Antena 3 CNN Externe "Trebuie să o dai afară, este o c...". După o căsătorie chinuită, a divorțat de soțul ei din România. Într-o zi, pe telefonul femeii a început să apară ceva bizar. Erau cu miile!

"Trebuie să o dai afară, este o c...". După o căsătorie chinuită, a divorțat de soțul ei din România. Într-o zi, pe telefonul femeii a început să apară ceva bizar. Erau cu miile!

 "Trebuie să o dai afară, este o c...". După o căsătorie chinuită, a divorțat de soțul ei din România. Într-o zi, pe telefonul femeii a început să apară ceva bizar. Erau cu miile!
22 Mar 2019   •   13:02

Un român de 36 de ani riscă un an închisoare fiind denunțat de către fosta soție pentru faptul că de ani de zile o terorizează cu telefoane și mesaje în care o amenință cu moartea, scrie gazetaromaneasca.com. Nu mai puțin de 5400 de apeluri telefonice și sute de mesaje le-a primit femeia, atât pe telefonul personal, dar și la locul de muncă sau la școala unde învață fiica sa. Procurorul care s-a ocupat de caz va cere pedeapsa cu închisoarea. Procesul se va judeca pe 26 martie, în lipsa bărbatului, care locuiește în România.

El era gelos  și obsedat de când era căsătorit, dar când soția a decis să-l părăsească, românul de 36 de ani a transformat viața ei în iad.

 Pentru aceste fapte, procurorul a cerut condamnarea românului la 1 an închisoare pentru stalking. Procesul este programat pentru 26 martie.

Potrivit poliției, femeia a primit apeluri telefonice chiar și la serviciu . Când proprietarul pizzeriei a răspuns, soțul a invitat comerciantul să renunțe la ea. “Trebuie să o dai afară, este o c …”, a strigat din România, în receptorul telefonic. Mai mult decât atât, omul ar fi sunat, de asemenea, la școala pe care o frecventează fiica sa, cerând, oricum fără succes, să vorbească cu fata.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close