Antena 3 CNN Externe Trece prin multe greutăţi, dar nu a uitat să fie generos. Povestea impresionantă a unui român exploatat de angajatorul german

Trece prin multe greutăţi, dar nu a uitat să fie generos. Povestea impresionantă a unui român exploatat de angajatorul german

Trece prin multe greutăţi, dar nu a uitat să fie generos. Povestea impresionantă a unui român exploatat de angajatorul german
Sursa foto: Foto: leprogres.fr
31 Oct 2013   •   08:40
Publicaţia franceză Le Progres a relatat cazul unui român de 59 de ani care locuieşte din iulie sub un pod feroviar din Franţa şi care susţine că a fost exploatat de o companie germană.

Adişor Ionescu a fost primit miercuri de consulul general al României la Lyon, Gabriela Dancău. Românul i-a trimis marţi o scrisoare cancelarului german Angla Merkel.

Bărbatul solicită să i se plătească peste 300 de ore suplimentare şi denunţă violenţele fizice pe care le-ar fi suferit din partea fostului său angajator în decembrie.

Consulul general al României urmează să contacteze ambasada României la Berlin pentru a verifica faptele şi pentru a alerta autorităţile germane.

Adişor Ionescu a lansat o petiţie semnată de sute de oameni la Lyon. El s-a făcut remarcat în august printre locuitori prin generozitatea sa. Femeilor care îi dădeau un ban el le oferea o floare, iar bărbaţilor o bomboană, pe care le cumpăra dintr-un supermarket cu preţuri reduse de lângă locul unde dormea.

 


 

×
Subiecte în articol: roman
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close